As Bloogger

marți, 4 noiembrie 2008

Castiga Bani pe Internet din Sondaje Online

 In aceasta seara am testat un nou site care plateste utilizatori pentru participarea la anumite sondaje. Site-ul se numeste A.W.Surveys, iar dupa mai multe cautari pe internet pare sa fie foarte serios…. cel putin asa zic utilizatori.                                                                                                                                                                                        Dupa inregistrare am fost placut surprins de faptul ca erau disponibile pentru mine 7 sondaje, care ma asteptau sa particip ……. am ales unul la intamplare pentru care afisa o valoare de 4 euro ….. eram curios sa vad ce trebuie sa fac pentru 4 euro, dar in sondaj erau prezente doua linkuri si un mesaj, in care ma rugau sa-mi dau cu parerea despre site-urile respective.                                                                                                                        
          Concluzia
4 Euro in doar 10 minunte nu este o suma atat de infima, totusi sunt curios daca acest site are posibiliatea sa ofere sondaje noi cel putin saptamanal daca nu zilnic…. Ar insemna doar pierdere de timp daca eu as completa toate cele 7 sondaje disponibile momentan, acumulez 30 euro ….. iar alte sondaje noi apar peste 6 luni …. Practic la aceasta intrebare nu stiu sa imi raspund, Totusi va recomand sa fiti optimisti… Eu personal am castigat o multime de bani pe net din site-uri care la prima vedere nu dadeam doi bani si totusi sau demonstrat sa fie mult mai serioase decat alte site-uri faimoase .
           Sfaturi

Sponsori acestor site-uri vor sa primeasca sfaturi si raspunsuri sincere, profesionale si detaliate despre produsele lor. Incercati sa fiti cat mai detaliat in completarea sondajelor … Fiecare sondaj este citit de sponsori in mod manual iar in funtie de ce scrieti acolo primiti un vot …. mai multe voturi pozitive, mai multe sondaje, mai multe sondaje mai multi bani ….. asa ca va recomand sa nu va grabiti sa le luati bani …. incercati sa le dati si un raspuns pe masura la intrebarile lor.

    Daca aveti vre-o sugestie, o intrebare sau o nelamurire va rog sa-mi lasati un comentariu !

7 comentarii:

Anonim spunea...

eu zic sa renunti la tampenia asta si la toate celelalte. am incercat si eu si intr-adevar am faut 29 de dolari in 3 luni. e mult. dar urmatoarea luna cand dau sa ma loghez: chanci. nu mai mergea. deci asta e o vrajeakla totala.. te lasa sa faci cativa dolari si apoi iti sterge contul.

Anonim spunea...

Asa crezi tu ca e tampenie??..

Anonim spunea...

am si eu cont de 4 luni si am 40$,dar nu am probleme cu logarea,atat ca au putine sondaje.

Anonim spunea...

mai bine intrati pe www.jobial.yolasite.com si gasiti acolo idei despre cum sa faceti bani,fara sa pierdeti timpul aiurea.toata lumea face ca acolo si are numai de castigat

Vali spunea...

click pe numele meu pentru un site ce plateste bine pe sondaje

andaa spunea...

Daca vrei sa faci un ban sigur intra aici: http://www.clixsense.com/?4703565 . Nu vei face 1000 de euro intr-o luna cum promit altii dar e un castig incet dar sigur. Plata se face dupa 8 dolari, iar dovezi de plata se pot vedea pe forumul site-ului. Bafta!

Anonim spunea...

http://MyPartTimeCash.com/?ref=15344