As Bloogger

vineri, 21 noiembrie 2008

Elanko primul magazin virtual care propune un program de afiliere 100% romanesc

   Elanko primul magazin virtual care propune un program afiliat 100% romanesc pentru firme, persoane juridice dar si pentru persoane fizice.                                                                                                                                         

Elanko.ro - Imaginea noastra o creati dumneavoastra!


   Faci bani pe internet printr-un program nou de cele cunoscute pina acum; cistigi bani online ca agent de marketing, fara sa fie nevoie sa fii un consumator fidel, si supus, de publicitate ca in cazul atitor programe paid to surf sau paid to read email. 
   Cea mai onesta metoda de a face bani online; castigurile realizate online sunt perfect transparente; totul depinde de vointa ta de a face mai mult. Castigi bani cu o firma din Romania-niciodata nu vei mai avea surpriza ca nu esti platit.
   Poti face vinzari online fara ca sa ai propriile produse si propriul magazin. Pina vom avea fiecare un magazin virtual propriu va trebui sa acceptam un program afiliat reciproc avantajos.
   Pentru fiecare client pe care il aduci pe site si cumpara un produs vei primi 2% din valoarea achizitiei. Pare putin, dar produsele comercializate sunt de valoare mare si in acelasi timp atractive ca pret.
Vizitati magazinul Elanko.ro

3 comentarii:

Anonim spunea...

Buna ziua Dl / Dna eu sunt un financiar Benin, eu sunt dispus să acorde împrumuturi cu dobânzi de 3%, cu o valoare de 3000 € la 4 milioane € ca oferta de credit, credite I toate categoriile de persoane, companii, toate tipurile de organisme profesionale, persoane fizice şi investitorii imobiliari, dau credite la preturi foarte ieftine si moderat eu sunt un creditor certificate, înregistrate şi legitime. Ma puteti contacta astăzi, dacă sunteţi interesat în obţinerea acestui împrumut, contactati-ma pentru mai multe informatii: douilletb@yahoo.fr Salutari ....... Dl Bruno confortabil

Anonim spunea...

buturuga mica, rastoarna carul mare.. razboiul dintre elanko si clienti:

http://dan-blog.ro/magazin-elanko.html

Elena Nino spunea...

Dragi solicitanți de împrumut.

Sunteți în orice dificultate financiară? Vrei să începi propria afacere? Această societate de împrumut a fost înființată în întreaga lume cu scopul de a ajuta săracii și oamenii cu dificultăți financiare de viață. Dacă doriți să solicitați un împrumut, reveniți la noi cu detaliile de mai jos pe e-mail: elenanino0007@gmail.com

Nume:
Suma imprumutata necesara:
Durata împrumutului:
Numar de mobil:

Mulțumesc și Dumnezeu să binecuvânteze
ÎNCREDERE
Elena